Canvas

Als je op zoek bent naar een foto op een doek met veel details, kies dan voor canvas. Het materiaal canvas geeft een klassieke look aan je foto’s, zowel in klein formaat als groot formaat. Je gekozen foto wordt afgedrukt op spierwit canvas en vervolgens strak opgespannen over een houten frame. Het canvas wordt over elkaar gevouwen om zijn sterkte zeker 10 jaar te garanderen. Hoewel de dikte van de afdruk iets toeneemt, blijft je foto aan de muur jarenlang mooi.

Wat is de minimale en maximale afmeting van canvas?
De minimale maat is 30x20cm en de maximale maat is 90x60cm.

Hoe kan ik canvas reinigen?
Canvas is eenvoudig in onderhoud. De makkelijkste manier om een canvas foto van stof en licht vuil te ontdoen is door middel van een plumeau. Ook kun je gebruik maken van een licht vochtige doek. Maar pas op: gebruik geen reinigingsmiddel op je canvas foto en zet geen druk op het canvas, hiermee beschadig je het canvas.

Kan ik het canvas in de zon hangen?
Ja, dat is zeker mogelijk. De pigmentinkten die we gebruiken, kunnen kleurvastheid tot wel 100 jaar garanderen. Na het printen gebruiken we een vernislaag om de inkt extra te beschermen. Zowel de inkt als de lak zorgen ervoor dat jouw canvas UV-bestendig is. Hierdoor hang je je foto zonder problemen in de zon.

Let wel op, het canvas is niet weerbestendig!

Moet ik het canvas zelf in elkaar zetten?
Het canvas wordt kant en klaar geleverd. Je foto op canvas wordt voor het verzenden handmatig door ons in elkaar gezet. Je hoeft dus zelf niks meer te doen, behalve je foto natuurlijk uitpakken en het een mooi plekje te geven.

Kan ik mijn eigen foto aanleveren en deze op canvas afdrukken?
Ja natuurlijk. Wil je je eigen foto's gebruiken dan kun je gebruik maken van onze ontwerptool. Hier upload je je eigen afbeelding en kan je deze nog naar wens aanpassen.

Wat kost een foto op canvas?
De prijs wat je foto op canvas uiteindelijk is, is afhankelijk van de keuzes die je bij het bestellen maakt. Blader door ons aanbod, kies het materiaal en de maat waarin je je foto afgedrukt wilt hebben, en je ziet direct hoeveel het kost.

Wil je je eigen foto aanleveren? Een eigen ontwerp start vanaf 24,95.

Hoe dik is het canvas?
Het canvas is 2cm dik. Bij het ontwerpen van je canvas is het belangrijk om te onthouden dat er een deel van de foto omgeslagen wordt. Het canvas wordt namelijk om een houten frame gevouwen, een deel van de foto is daarom te zien aan de zijkant. Hoe dit er uit ziet bij jouw ontwerp, wordt duidelijk bij het bewerken weergeven.

Wat is de levertijd van canvas?
Het printen van de foto op canvas neemt één dag in beslag. We versturen het vervolgens direct naar je op. Meestal heb je het canvas binnen twee werkdagen in huis.

© 2020 Photospot.