Aluminium dibond

Ga je voor museumkwaliteit, dan ga je voor aluminium dibond. Het aluminium dibond geeft je foto een hyperrealistisch effect, doordat de foto afgedrukt is op fotopapier van hoge kwaliteit en vervolgens verlijmd op stevige aluminium panelen. De hoogwaardige print van de foto creëert een ware fotogalerij bij jou thuis.

Wat is de minimale en maximale afmeting van aluminium dibond?
De minimale maat is 30x20cm en de maximale maat is 90x60cm.

Hoe kan ik aluminium dibond reinigen?
Je foto op aluminium dibond kun je het beste reinigen met een katoenen schoonmaakdoek, hiermee voorkom je dat er krassen op de foto komen. Gebruik geen microvezeldoekje of schoonmaakmiddel, deze zouden de foto kunnen beschadigen.

Om de kleuren langer te laten stralen, is het verstandig om de foto niet in direct zonlicht te hangen.

Kan ik mijn eigen foto aanleveren en deze op aluminium dibond afdrukken?
Ja natuurlijk. Wil je je eigen foto's gebruiken dan kun je gebruik maken van onze ontwerptool. Hier upload je je eigen afbeelding en kan je deze nog naar wens aanpassen.

Wat kost een foto op aluminium dibond?
Een foto op aluminium dibond is goedkoper dan plexiglas en een stuk prijziger dan canvas. Aluminium behoort daarom tot de middelste prijscategorie. Wat je foto op aluminium dibond kost, is afhankelijk van de keuzes die je bij het bestellen maakt. Na het selecteren van de maat kun je de prijs direct op de website zien.

Wil je je eigen foto aanleveren? Een eigen ontwerp start vanaf 27,95.

Wat is de levertijd?
Het printen van de foto op aluminium dibond neemt één dag in beslag. We versturen het vervolgens direct naar je op. Meestal heb je de foto binnen twee werkdagen in huis.

© 2020 Photospot.