Plexiglas

Plexiglas staat bekend om zijn stevigheid. Jouw uitgekozen foto’s worden gedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit en vervolgens achter plexiglas geplaatst. Over de stevigheid hoef je geen zorgen te maken, het plexiglas wordt verstevigd door middel van een aluminium paneel aan de achterzijde.

Naast dat het een stevig eindproduct is, laat plexiglas zich vooral kennen door de heldere kleuren. De kleuren van jouw foto komen prachtig naar voren door de reflecterende werking van het glas. De details blijven haarscherp met stralende kleuren.

Wat is de minimale en maximale afmeting van plexiglas?
De minimale maat is 30x20cm en de maximale maat is 90x60cm.

Hoe kan ik plexiglas reinigen?
Plexiglas kun je zonder problemen schoonmaken. Met een katoenen stofdoek verwijder je heel gemakkelijk het stof. Eventueel kun je daarnaast gebruik maken van een vochtige doek met een neutraal schoonmaakmiddel, zoals glasreiniger. Wees wel voorzichtig met ruw reinigingsmateriaal en schurende schoonmaakmiddelen, deze kunnen kleine krasjes veroorzaken.

Bij het ophangen van de foto op plexiglas is het belangrijk om direct zonlicht te vermijden, hierdoor blijven de kleuren langer helder.

Kan ik mijn eigen foto aanleveren en deze op plexiglas afdrukken?
Ja natuurlijk. Wil je je eigen foto's gebruiken dan kun je gebruik maken van onze ontwerptool. Hier upload je je eigen afbeelding en kan je deze nog naar wens aanpassen.

Wat kost een foto op plexiglas?
Bij plexiglas wordt de foto op hoogwaardig fotopapier gedrukt en vervolgens achter plexiglas geplaatst. Het plexiglas valt daarom in een hogere prijscategorie. De prijs wordt bepaald door de foto en de maat die je kiest. Kijk eens naar ons aanbod, selecteer je favoriete foto op plexiglas en kies het formaat waarin de foto afgedrukt wordt. Je ziet dan direct de prijs.

Wil je je eigen foto aanleveren? Een eigen ontwerp start vanaf 35,95.

Wat is de levertijd?
Het printen van de foto op plexiglas neemt één dag in beslag. We versturen het vervolgens direct naar je op. Meestal heb je de foto binnen twee werkdagen in huis.

© 2020 Photospot.