Affiliate programma

Photospot biedt een affiliate programma aan. Met dit programma kun jij door je unieke link te delen een kickback fee ontvangen als er via deze link een bestelling wordt geplaatst.
Heb je al een verkopersaccount? Dan krijg je naast je normale commissie op je bestelling een extra 5% commissie op de basisprijzen van de bestelde producten.

Hoe werkt het precies?
Om deel te nemen aan het affiliate programma dien je een verkopersaccount bij Photospot te hebben. Heb je nog geen account?
Volg dan de volgende stappen om een account aan te maken

Eenmaal ingelogd kun je makkelijk een unieke link aanmaken die je kunt delen met je potentiƫle kopers. Vind er een bestelling plaats via jouw unieke link? Dan krijg jij een 5% kickback fee over de basisprijs van alle bestelde producten. Deze basisprijs is de verkoopprijs die Photospot hanteert voor de producten met een eigen ontwerp. Daarnaast ontvangt jij deze kickback ook op producten die onze fotografen aanbieden.

Zodra een potentiƫle koper via jouw link op Photospot komt is jouw link 24 uur geldig. Komt je klant terug via jouw link, dan wordt deze opnieuw voor 24 uur verlengt. De te ontvangen commissie is terug te vinden in je verkopers dashboard. Deze wordt elke 1e en 15e van de maand uitbetaald met een minimum van 15 euro.
Verkoop je ook je foto's via Photospot en heb je openstaande commissie worden deze tegelijk uitbetaald.

© 2020 Photospot.