Je werk verkopen

Ook zo trots op je foto’s? Photospot kan je helpen bij het verkopen van de foto’s. En daar kun je vandaag nog mee beginnen. Het is heel eenvoudig, het enige wat je moet doen is jouw favoriete foto uploaden. Zo’n verkopersaccount aanmaken is gemakkelijk en kosteloos. Na het uploaden van je foto’s kun je de foto’s direct verkopen op canvas, aluminium en plexiglas.

Hoe wordt ik een verkoper?
Om een verkoper te worden heb je een Photospot account nodig, misschien heb je deze al, anders kan je deze kosteloos aanmaken. Vervolgens kun je via de onderstaande knop een verkopersaccount aanmaken en direct beginnen met het verkopen van je werk.

Begin met verkopen

Hoe word ik uitbetaald?
Photospot is gemaakt voor de fotografen, en biedt daarom de eerlijkste prijzen van Nederland. Na het verkopen van je foto betaalt Photospot je tweewekelijks uit. Dit gebeurt op de eerste en 15e dag van de maand. Ontvang je per week meer dan 500 euro commissie dan zijn er speciale betalingsregelingen mogelijk. Neem dan contact met ons op via verkoop@photospot.nl

Mag ik als particulier mijn werk verkopen?
Om je werk te uploaden op Photospot hoef je geen bedrijf te hebben. Je kunt dus als particulier je foto’s verkopen bij Photospot. Wel zijn wij wettelijk verplicht om de BTW in te houden en deze af te dragen aan de Belastingdienst. Daarnaast zijn we verplicht om per kalenderjaar een overzicht per verkoper aan de Belastingdienst over te dragen met daarin de uitbetaalde commissie. De Belastingdienst vergelijkt deze met je eigen aangifte op de inkomstenbelasting. Wil je toch dat we de BTW uitbetalen? Dat kan, je kunt zelf je BTW nummer invoeren en vervolgens betalen wij deze uit.

Hoe bepaalt Photospot de prijs van mijn werk?
Starten met het verkopen van je mooiste foto’s is geheel gratis. En je bepaalt zelf de eindprijs van je foto’s, door zelf een commissie in te stellen. Het enige wat wij vereisen is een bodemprijs. Deze bestaat uit onze inkoop van materialen, verzendkosten en handling fee. Alles wat je daarbovenop rekent, is helemaal voor jou. Wil je je foto aanbieden in meerdere formaten? Hiervoor hebben we een handige tool om percentueel een initièˆle marge in te stellen. Achteraf kun je deze per maat aanpassen.

Affiliate worden bij Photospot?
Bekijk de mogelijkheden

© 2020 Photospot.